Rólam és a blogról

Egy 5 és fél hónapos kislány anyukája vagyok, aki elhatározta, hogy megtanul végre jól varrni. Otthon.

Egy gyermek minden Nőnek nagy változást hoz az életében, és átértékeli az addigi munkáját. Bármennyire is nehéz egy kisgyerek mellett tanulni, ...ilyenkor kapunk egy új esélyt, hogy valami újat tanuljunk. {A B-terv}

Lássuk mi sül ki belőle!? Közben persze babázás, mókázás...sok-sok "DIY" technika óra, a mindennapi dolgok is be fognak kúszni a sorok közé.

Tarts Velem! Ha Nekem megy, akkor Neked is fog!

És mi a blog küldetése?

Célja az 1 méter, centiről… centire blognak, hogy segítse az anyukákat, akik a gyermekük mellől otthon, valami újat szeretnének tanulni. És támogatni őket abban, hogy megtalálják önmagukban a lehetőséget, hogy akár valami olyat tanuljanak, amit később kamatoztatni is tudnak és pénzt tudnak keresni vele online, a gyermekekkel otthon töltött évek alatt. Pl. a kreatív varrás
Ötleteket szeretnék adni ahhoz, hogyan lehet kevesebb pénzből, környezettudatosan megteremteni az otthont, és a gyerekeket körülvevő kis világot.  

De a legfontosabb, hogy szeretnék egy közösségi helyet teremteni az anyukáknak, ahol meg tudják mutatni a munkáikat és sikerélményük lehet, pozitív élményekhez juthatnak akkor is, ha a gyermek miatt nem tudnak a négy fal közül kimozdulni.


Szép Napot!
SKNiki